کتاب علیه تربیت فرزند نوشته آلیسون گوپنیک است که با ترجمه مینا قاجارگر منتشر شده است. این کتاب توضیح میدهد والدین باید چطور با فرزندانشان رفتار کنند. کتاب علیه تربیت فرزند راهنمایی جامع برای والدینی است که به فرزندانشان اهمیت میدهند.
تصور اغلب ما از تربیت فرزندمان این است: فراهمکردن محیطی امن؛ برنامهریزی دقیق و هدفمند برای زمانهای کار و فراغت؛ نظارت دقیق بر اعمال و روابطش و هدایت او تا رسیدن به اهدافی عالی. هدف والدین امروزی این است که فرزندشان را به شکلی خاص و دلخواه «بسازند» تا در بزرگسالی فردی موفق شود. اما آلیسون گوپنیک، از روانشناسان پیشرو معاصر، در این کتاب از غیرعلمیبودن و همچنین زیانبار بودن این نگاه به فرزندپروی سخن میگوید.
او نشان میدهد که چرا هرگز نباید دنبال ساختن و شکلدادن به فرزندانمان باشیم: کودکان طوری خلق شدهاند که نامنضبط و بازیگوش و پیشبینیناپذیر و خیالپرداز باشند؛ آنها طوری خلق شدهاند که هم بسیار متفاوت از والدینشان و هم بسیار متفاوت از یکدیگر باشند. گوپنیک همچنین توضیح میدهد که چطور از فرزندانمان طوری مراقبت کنیم که بیاموزند در جهانی پیشبینیناپذیر افرادی انعطافپذیر، خلاق و مقاوم باشند.
اگر ایران نیستید در این سایت میتوانید از امکان خرید کتاب فارسی خارج از کشور استفاده کنید.
کتاب کارما با عنوان فرعی رهنمودهای یک یوگی برای ساختن ماهرانه سرنوشت نوشتۀ جاگی واسودو است. این کتاب به سه قسمت تقسیم شده است. اولین بخش به بررسی کارما بهعنوان منبع درهمآمیختگی میپردازد؛ دومی امکان رهایی از این درهمآمیختگی را بررسی میکند؛ سومین بخش هم سؤالات پرتکرار درباره این موضوع را پاسخ میدهد.
جاگی واسودو در ۳ سپتامبر ۱۹۵۷ متولد شده است. او یک یوگی و عارف اهل هند است. او عموماً با نام سادگورو شناخته میشود. او لیسانس انگلیسی خود را از دانشگاه میسور دریافت کرد. او از سال ۱۹۸۲ مشغول تدریس یوگا در جنوب هند بودهاست. او در سال ۱۹۹۲ بنیاد ایشا را که بنیادی غیرانتفاعی در جهت آموزش یوگا و و در فعالیتهای مختلف معنوی، آموزش و محیط زیست در سرتاسر جهان است تأسیس نمود.
جاگی واسودو بهعنوان سخنران عمومی در اجلاس صلح هزاره جهانی ملل متحد، مجلس اعیان پارلمان بریتانیا، انستیتوی فناوری ماساچوست و انستیتوی بینالمللی توسعه مدیریت سخنرانی کرده است. وی همچنین در مجمع اقتصادی جهانی سالانه در سالهای ۲۰۰۷، ۲۰۱۷ و ۲۰۲۰ صحبت کرده است.
در سال ۲۰۱۷، دولت هند به دلیل خدمات او در خدمات اجتماعی، پادما ویبوسان، دومین جایزه عالی کشوری هند را دریافت کرد.
اگر به دنبال جایی برای خرید کتاب درسی هستید پیشنهاد میکنم سراغ کتابهای الکترونیک بروید.
کتاب فرانکنشتاین اثر مشهور مری شلی است که با ترجمه فرشاد رضایی در گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است. این کتاب یکی از مهمترین و جریانسازترین کتابهای تاریخ ادبیات است.
دکتر فرانکشتاین مرد خودخواه و بسیار باهوشی است. او میتواند راهی پیدا کند که با استفاده از نیروی برق صاعقه به اجساد مردگان دوباره جان دهد. او برای رسیدن به یک مخلوق به قبرستان میرود و تکههای اجساد مردگانی که هنوز نپوسیدهاند را به آزمایشگاهش میآورد و آنها را به هم میدوزد.
یک شب بارانی ترکیب این اجساد زنده میشود. اما کمی بعد متوجه میشود موجودی که ساخته است بسیار ترسناک و خالی از زیبایی و ظرافت است. دکتر با بیمحبتی و رفتار بد موجود را از خانهاش فراری میدهد. داستان دو بخش دارد اول نگاه خود دکتر فرانکنشتاین به کاری است که کرده دوم نگاه هیولای فرانکشتاین به زندگی و غم و تنهاییای که احساس میکند. این کتاب البته یک رمان جدید نیست اما هیچوقت قدیمی نمیشود.
اگر به شنیدن کتابها علاقهمندترید پیشنهاد میکنم به صفحه رمان صوتی رایگان سری بزنید.